Рики Джървейс
Рики Джървейс / Gulliver/Getty Images
Комикът Рики Джървейс заяви, че би се радвал, ако трупът му бъде даден за храна на лъвовете в някоя зоологическа градина, след като се спомине, съобщава сайтът Контактмюзик.

"Въобще не ми пука за физическото ми тяло, довери 59-годишният Джървейс пред в."Стар".

Дори и да ме хвърлят за храна на лъвовете в някой зоопарк, би било добра хрумка. И посетителите да гледат как ми ръфат кокалите. Това оня тип от "Офисът" ли беше, ще коментират те, докато ме дъвчат лъвовете", допълни още той.

Комикът продължи със зловещия си хумор: "Виждам как два лъва се насочват най-напред към меките ми части и всеки си откъсва по един от тестисите ми!"

Той направи своя коментар, малко след като заяви, че пчелите са по-важни от хората на нашата планета.

По неговите думи планетата щяла да стане по-добро място за живеене, ако човешката раса бъде изтрита от лицето на планетата:

"Ние сме част от природата и не сме над нея. Ние не сме й господарите. Ние дори не сме най-важния вид. Ако утре изчезнем, светът ще стане едно по-добро място. Планетата ще се върне към своето начало и отново ще стане чудесна. Но ако се затрият пчелите, виж тогава ще има голям проблем за Земята!Те са по-важни от нас, ние сме просто едни големи маймуни!“
БТА