/ netinfo
Ким Кардашиян е участничката в неотдавнашния търг на "Кристис", която платила 379 500 долара за златния часовник "Картие", носен някога от първата дама на САЩ Джаки Кенеди, съобщи Контактмюзик.
 
Сайтът за знаменитости TMZ.com пояснява, че Ким участвала като анонимен купувач в търга и платила тройно по-голяма от очакваната за лота сума. Първоначалната оценка на часовника била 120 000 долара.
 
Закупуването му идва месеци след като 36-годишната Ким настоя, че въоръженият обир в хотелския й апартамент в Париж м.г. я направил по-скромен човек, който обръща по-малко внимание на материалните неща.
 
"Не е тайна, че по-рано се вълнувах от материални неща", каза тя. "Няма нищо лошо, когато притежаваш някои неща и си работил усърдно, за да бъдат твоя собственост. Гордея с хората в обкръжението ми, които са преуспели. Това обаче вече не ме вълнува", посочи тя.
 
Ким Кардашиян, която има 18-месечен син Сейнт и тригодишна дъщеря Норт от съпруга си, рапъра Кание Уест, освен това увери, че за нея обирът бил като важен житейски урок.
 
"Не искам повече да плача", поясни тя и допълни: "Имам усещането, че в живота някои неща се случват, за да ти бъдат за урок".
БТА