Януари предлага много възможности за ново начало, неочаквани промени и отворени врати. Какво предстои за всяка от зодиите за първия месец на 2020 г.? Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

Овен

Започвате годината с много ентусиазъм, но всичко това ще се изпари много бързо. Първата половина на месеца онези от вас, които търсят своята половинка, да се оглеждат по-старателно, защото съдбата ще ги срещне с някого. Обвързаните пък, уви, може би ще имат някои проблеми във връзката си. Добрата новина е, че лошите хора във вашия живот остават в миналата година.
 
Телец

Годината започва ударно и още от началото на месеца ще имате някои предизвикателства от работно естество. Към средата на януари обаче всичко ще се подреди. Вероятно обвързаните от вас ще поставят връзката си под въпрос, но важното е, че хармонията отново ще възтържествува. 
 
Близнаци

Месецът ви ще бъде доста динамичен, що се отнася до работа. Ще се сблъскате с недоброжелатели, но в крайна сметка отдадеността ви ще работи за вас и ще жънете успехи. Първата част на януари е страхотна, що се отнася до любовта. Но по-хубавото е, че втората е дори още по-добра. Годината ви започва с много ентусиазъм и това е само началото ѝ.
 
Рак

Трудно ви е да започнете каквото и да било - и старо, и ново. Но се оглеждайте добре за възможностите около вас, защото някои от тях може да са за кариерно развитие или повишение. Въпреки това добре го обмислете. В личен план имате нужда от повечко свобода. Може би е време за дълго отлаган разговор с любимия човек.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

迎接2020的到來🎉 #happynewyear 新的一年也要繼續努力🍁 _ 我不會說我1/1在睡覺 _ #taiwan #taipei #taipei101 #citylife #台北101 #新年快樂 #hellofrom #streetgrammers #taipei101 #fireworks #streetphotography #fatalframes #way2ill #thecreart #visualambassadors @taiwan__official @fatal.frames @bokeh_city @wantogo @newtaipeitour @travelmad_tws @bu_taiwan @night_gram @theimaged @hypebeastzh @rooftop_project @shotzdelight @citykillerz @visual_taiwan @eclectic_shotz @rsa_night @urbanromantix @tw_wheretogo @streetshared @street__taiwan @streets_vision @we_beleaf @meyoutaiwan @promotion_taiwan @bpintaiwan @tripmoment @city__features @nightphotoearth

A post shared by Plu (@yuhuan2k) on


Лъв

Вие влизате в новата година със самочувствието на победител и пълни с амбиции. За вас "мързел" и "отлагане" не съществуват. У дома също всичко е страхотно и така и ще бъде. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#paulinemillsphotography #feedyoursoul #newyearseve #sohappy #colorsplash

A post shared by Pauline Mills (@millsyp) on


Дева

Годината ще е на  година на изпитания, затова запретнете ръкави и работете дори още по-усилено. Нещата няма да са наред и в личен план, що се отнася до любов и връзки, но пак да повторим - всичко е във вашите ръце и зависи от вас.
 
Везни

Енергията ви е заразителна и всяко ново предизвикателство ще го преодолявате с лекота. Вие ще сте звездата в офиса и ще помагате и на колегите. Вкъщи обаче не всичко ще ви върви по мед и масло. Ще проведете някои дълго отлагани разговори.
 
Скорпион

Нищо не може да ви спре от онова, което мечтаете най-много. Амбицията ви е голяма и дори ще започнете нови проекти. В личен план ще ви е нужна повече свобода, а любовта ще я поставите на втори план.
 
Стрелец

Чувствате се млади, силни, заредени с много енергия. Вие ще контролирате всеки аспект на живота си не само до края на януари, но и до края на годината. Ще срещнете много нови хора, а някои от тях ще останат дълго време в живота ви.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎆 Photo by @mikesimpson.ms

A post shared by Love Toronto 💙 (@lovetoronto) on


Козирог

Месецът, макар и да е вашият, няма да ви донесе хубави емоции. В работата нещата няма да се развиват, както ви се иска, а вятърът на промените може да ви донесе и нова професионална възможност. Ще изгладите отношенията с партньора си, а самотните от вас няма да са твърде дълго време сами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag your ❤️ #HappyNewYear2020 By: @njwhite

A post shared by The Luxury Lifestyle Magazine (@luxurylifestylemagazine) on


Водолей

Може би ви липсва самочувствие, което ще доведе до провал на целите ви за годината още през януари. Не се отказвайте! В личен план нещата са супер, а годината ви носи много изненади.
 
Риби

Ще имате много нови възможности, а краят на месеца вие ще сте истинска звезда. Във връзката ви обаче нещата не са чак толкова розови - нещо просто ви липсва.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇬🇧🎉Good morning @london ☕💙 #LondonNYE needs to come back again! 🎉🇬🇧 || #ThisIsLondon #LondonIsOpen #EURO2020 #LondonFireworks #NewYearsEve #HappyNewYear2020 #HappyNewYear2020 #NYE2020 ========================================== #London #BBCTravel #BeautifulDestinations #Europe #UK #England #BigBen #TowerBridge #Earthpix #PhotosofBritain #VisitLondon #LondonIsOpen #LondonPhotographer  #LondonPhotography #Instagram #LondonCity #Londre #Londres #LondonEye #Londra #LondonCityWorld #لندن #ロンドン @London @Instagram @BeautifulDestinations @TimeoutLondon @VisitLondon @EarthPix @ZeissCameraLenses @uk @EarthFocus @bbc_travel @bbcbritain @incredible.Destinations @living_destinations @londoncityworld @travelandleisure @luxuryworldtraveler @travelanddestinations @londondecanted @earth @earthescope @earthofficial @living_europeofficial @lovegreatbritian @photosofbritain @instabritain @visitengland @uk.shooters @loves_united_england @loves_united_london @constucting_london @southbank.london @mayorofldn @sadiq @ldn_gov @titanium_fireworks

A post shared by 🇬🇧 London📍UK📍Europe 🇪🇺 England (@tmnikonian) on