2020 г. ще бъде вълнуваща година, пълна с много любов за всички зодиакални знаци. Или поне това твърдят звездите. Драма или страст? Раздели, нови вълнения, приключения? Какво очаква всяка една от зодиите през идната година? Вижте в канала "Кaк дa" във vbox7:

Овен: Благословена година, пълна с много любов

Няма как да има по-добра година за Овните от 2020 г.! Ще бъдете засипвани постоянно с комплименти за начина, по който изглеждате и това ще е страхотно за вашето самочувствие. Връзката ви ще бъде здрава и сигурна, а лятото ще бъде повече от вълнуващо. Тези от вас, които са необвързани, ще овладеят до съвършенство изкуството на флирта и няма да са дълго сами.
 
Телец: Ще преминете на следващо ниво

Връзката ви лежи са стабилна основа - чувства, вярност, сигурност. Пригответе се за нова стъпка в живота си. Просто защото ще осъзнаете, че искате да сте си двамата завинаги. За тези от вас, които нямат партньор, бъдете сигурни, че ще намерите правилния човек през годината.
 
Близнаци: Перфектната година

Няма какво да се промени в любовния ви живот сега. Отношенията между вас и партньора ви няма как да са по-добри. Е, със сигурност ще имате и някои спадове в отношенията, но това е в рамките на нормалното. Любовта ви ще цъфти по начини, които не сте подозирали.
 
Рак: Поставете себе си на първо място

Може би искате малко свобода в живота си, а може би нямате много общо с партньора си. Може би е време да поемете по различни пътища. Ако пък държите на връзката си, време е за компромис. За тези от вас, които сте все още свободни, може би трябва да рискувате и да излезете с човек, който не е ваш тип. Може пък да се получи нещо интересно.
 
Лъв: Връзката ви ще става все по-силна

През 2020 г. ще обръщате повече внимание на семейството и приятелите си. Романтиката може и да не ви е топ приоритет и да не се справяте съвсем добре с нея, но пък доверието ще расте. Ако нямате човек до себе си, ще имате доста шансове да поставите началото на една стабилна връзка.
 
Дева: Романтиката ще е навсякъде

Вие преживяхте много в последно време, но всичко си е струвало цената. Новата година ще ви донесе много интимност, романтика и споделени чувства. Хармонията ще властва във връзката ви. През лятото пък самотните Деви ще имат шанс за нова връзка.
 
Везни: Смутни времена в личен план

Новата година ще донесе много и все важни промени в семейството ви, затова се заредете със сили и търпение. Връзката ви е пълна с романтика, но дали тя не е вече по навик? Тези от вас, които нямат партньор, може би трябва да почакат още малко.
 
Скорпион: Фокусирайте се върху себе си

Може и да обичате някого от дъното на сърцето си, но понякога имате нужда от нещо друго в живота си - свобода. По-добре си дайте малко почивка, тъй като ви чака вълнуващо и твърде горещо във всеки смисъл на думата лято. Онези от вас, които са необвързани, по-добре да се съсредоточат върху отношенията си с приятелите си.
 
Стрелец: Вълнуваща година

Няма да имате време за скука и да се чудите какво да правите. Миналото остава в миналото, а бъдещето е все по-светло. Ако сте във връзка, партньорът ви ще ви изненада с приятни изненади. Необвързаните сред вас най-после са приели факта и вече е време да помислят какво наистина искат от живота си.
 
Козирог: Обърнете внимание на семейството си

През Новата година ще имате сила, вдъхновение и мотивация за много неща. Вие сте позагърбили семейството и приятелите си в последно време, а тази година ще имате шанс да се върнете към тях. 
 
Водолей: Време за равносметка

Време е да промените начина си на мислене и отношение към другите, затова ще прекарате доста време през 2020 г., размишлявайки върху поведението си. Връзката ви пък ще стане още по-емоционална, страстна и истинска. Свободните сред вас ще имат добри шансове, които обаче не трябва да пренебрегнат.
 
Риби: Раздялата не е чак толкова лошо нещо

Може и да сте във връзка, но липсата на внимание от страна на партньора ви ви оставя с чувството, че сте сами. Нещата ще станат по-лесни, ако си дадете сметка как се чувствате. Вие заслужавате да сте щастливи, не го отлагайте! Необвързаните пък ще преосмислят отношението си към "любовта от пръв поглед".