Животът в прословутото имение на основателя на Playboy Хю Хефнър далеч не е толкова зашеметяващ, колкото си го представяме. Той е бил доста по-различен преди смъртта на основателя на империята. Пъстри партита по оскъдно бельо, много лукс и незабравими спомени - така описва живота си там един от най-известните азиатски модели, позирали за изданието - Съншайн Шен.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your my cult leader; I’m your jazz singer ❦

A post shared by Sunshine Shen (@captainssunny) on


Въпреки снимките, които много от нас са виждали - с разголени модели и много алкохол, Съншнайн описва живота си в имението като едно прекрасно изживяване - с много приятели, но и много дисциплина. Твърди се, че именно Съншайн е променила мнението на Хю Хефнър за азиатските модели. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P.I.C. 🧚🏻‍♀️

A post shared by Sunshine Shen (@captainssunny) on


"Започнах като просто едно от многото момичета, но с течение на времето изградих силни връзки и станах част от най-близките на Хю", разказва тя в интервю за Daily Star. Да живееш в прословутото имение пък, било по-скоро като да си в семеен дом. "Очаквах да е пълно с голи жени и постоянно да има диви партита, но особено в последните години на Хю и след последния му брак, нещата много се успокоиха. Уикендите предимно гледахме филми", разказва тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᴮᵃᵇʸ ⁱᵗ ʷᵃˢ ʳᵉᵃˡ ᵃⁿᵈ ʷᵉ ʷᵉʳᵉ ᵗʰᵉ ᵇᵉˢᵗ 🌠

A post shared by Sunshine Shen (@captainssunny) on


В прословутото имение са гостували и световни знаменитости от ранга на Джъстин Бийбър, Леонардо ди Каприо и Ъшър. Всичко обаче свършва на 27 септември 2017 г., когато издъхва Хефнър. "Той беше много интелигентен и интересен човек. Имаше страхотни чувство за хумор", разказва Съншайн, но признава, че не поддържа връзка с никого от имението вече.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝗖𝗼𝗽𝘆𝗰𝗮𝘁𝘀 𝘁𝗿𝗶𝗲𝘀 𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗽 𝗺𝘆 𝗴𝗹𝗮𝗺𝗼𝘂𝗿 🦄

A post shared by Sunshine Shen (@captainssunny) on


В последните години Съншайн работи по проекти в цял свят. На корица на местния Playboy са я виждали в Словакия, Чехия, Румъния, Австралия и Южна Африка. За своя главна цел в живота определя мечтата да вдъхновява другите да се развиват и учат постоянно.