Алфа мъжете и жените са тези, които движат света. Те са лидери, новатори и никога не се предават. Лесно могат да бъдат разпознати.

Това са силни личности с принципи, които следват и в любовта. Какви партньори са алфа мъжете и жените в любовта? За това говори сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина.

„Ако си имате алфа мъжкар в къщи, трябва да знаете, че много често е полигамен. Той винаги гони някаква своя мисия - покорява върхове, прекосява океани. И изобщо не е семеен тип“, казва Наталия.

мъже
ThinkStock/Getty Images

Алфа мъжете обичат да им е интересно в любовта. Тръпката идва от загадката, непознатото в една жена. Жената не бива да се разкрива напълно още в самото начало на връзката. Алфа мъже са били Чърчил, Сталин, Хитлер.

Само за мъже: 5 неща, които впечатляват най-силно жените

Алфа жените са много успешни жени, реализирани жени. Такива са били Коко Шанел, Елизабет Тейлър и др. Но техният живот е малко по-труден. Те будят възхищение, страст и завист. Тяхната увереност и амбициозност на моменти е отблъскваща за някои от представителите на силния пол.

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Алфа жените трудно си намират партньор. Мъжете много ги харесват за любовници, но често не стигат до брак.

"Ако сте алфа жена, трябва да се научите да бъдете по гъвкава и по-спокойна, не толкова директна. Трябва да се научите да оставяте понякога и партньорът ви да се погрижи за вас. А и да посветите малко повече време на мъжа до себе си, защото той има нужда от грижи и внимание“, съветва сексологът.

жени
NOVA

И още:

Щастието им личи: Красиви моменти между Кейт и Уилям (СНИМКИ)

12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)

Пет типа мъже, който отблъскват жените (ВИДЕО)

Любов като от приказка: Най-дългите кралски бракове в историята (СНИМКИ)

Как се печели трайно сърцето на една жена?

Мъжкото качество, което жените ценят най-много

Мъжете харесват властни жени

Три типа жени, които мъжете трябва да избягват

Пет простички неща, които жените харесват в мъжете (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук