Причините да обичаме човека до себе си са различни и често пъти непонятни за разбиране от околните. Понякога малките жестове и дребни на пръв поглед неща ни карат да се влюбим в даден човек. Вижте пет простички неща, които жените харесват в мъжете:

Увереност

Жените винаги са привлечени силно от уверения в себе си мъж. Когато имате добра физика, блестяща усмивка и сте уверен в себе си, жените веднага ще ви забележат.

Разбира се, трябва да знаете, че има много тънка линия между това да бъдете уверен в себе си и да бъдете арогантен и самовлюбен. Не я прекрачвайте. Това не се харесва на жените.

любов
Thinkstock/Getty Images

Чувство за хумор

Повечето жени намират мъжете с чувство за хумор за много привлекателни. Жените обожават мъжът да ги разсмива. Ако имате чувство за хумор и за самоирония, това ще привлича жените към вас. Все пак внимавайте шегите и закачките ви да не са твърде груби.

Стил

Няма нужда да сте облечен по последна мода. Но ако искате да впечатлите една жена, все пак е хубаво да имате някакъв стил. Ако обърнете внимание на детайлите в облеклото си, лесно можете да привлечете вниманието на жените.

Уверете се, че дрехите ви са чисти и си подхождат цветово.

Чист и поддържан дом

Ако поканите една жена в дома си, то той трябва да е чист и подреден. Никой не обича мърловци и това със сигурност би отблъснало жената.

любов
Thinkstock/Getty Images

Загриженост и внимание

Загрижеността и вниманието са едни от най-важните неща, които привличат жените. Не е нужно непрекъснато да висите на врата на приятелката си, но дребните жестове ще и покажат, че държите на нея.

Още за мъжете, жените и привличането:

Мъжкото качество, което жените ценят най-много

Жените не харесват такива мъже

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Пет неща, които мъжете правят, а жените не могат (ВИДЕО)

Пет неочаквани неща, които мъжете харесват в жените (ВИДЕО)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук