Юлиян прати най-силния играч от Прабългари на битка за оцеляване
Изненадите в „Игри на волята: България“ не спират. Зрителите станаха свидетели на предателство от близки приятели, разделение на племена, саботаж на мисии, а вчера и на голяма стратегия.

NOVA

В сряда се проведе първата за седмицата номинационна битка. В нея по-голямата част от племето на Траки влезе с мисъл за загуба, за да могат да номинират Атанас, но младият инженер ги изненада, като се справи сам с пъзела и успя да избегне номинациите. „Бях срещу три отбора“, възкликна Атанас, дали всъщност той не се оказа най-големият победител?
 
Закуска за шампиони за Славяните в „Игри на волята“

Най-бързи бяха Славяни, за които пъзела редиха Амелия-Мира и Йоана. Прабългари бяха най-бързи по трасето с лодката, но на финала се оказа, че са загубили една част от пъзела и не успяха да го сглобят.

NOVA

Прабългари отново в лукса в „Игри на волята: България“

Последваха и едни от най-интересните номинации до момента в шоуто. Всички от Прабългари очакваха поредна номинация на една от жените и всичко остана в ръцете на Юлиян, който ги изненада и даде гласа си за Георги, с което изпрати най-силния играч от племето си на битка. Учителят заяви, че гласува за Георги, защото е сигурен, че ще победи и ще се завърне, но истината е, че Юлиян показа на всички, че е голям стратег и за него участието в шоуто не е за спорта, а той е там, за да спечели. До къде ще стигне в стратегиите си?

NOVA

В четвъртък вечер е втората номинационна битка. Дали Траки отново ще играят, за да загубят и най-накрая ще успеят да номинират Атанас или задружните Славяни ще трябва да номинират свой, ще разберем от 21:00 ч. по  NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram