/ NOVA

ТикТок звездата Ренета Георгиева - Рени отпадна от “Игри на волята” без битка. Определяната като “слабо звено” инфлуенсърка посочи контузията, с която влезе в предаването, като основна причина за напускането си. А след тежката загуба в номинационната битка тази вечер, представителите на двете противоположни коалиции при Дръзките Павел и Наталия бяха изпратени на двубой за спасение.

Втората номинационна битка тази седмица противопостави Дръзките и Силните. След впечатляващата си победа вчера, днес Сините не успяха да се опълчат на своите опоненти и Зелените грабнаха четвъртата си поредна победа.

Напрежението след вчерашните номинации при Гордите се пренесе и в тяхната територия - Стопанството. Завърналият се Кралев и номинираният Благой продължиха да влизат в пререкания и да странят от всички останали, правейки мира и спокойствието в племето невъзможни.

Напусналата надпреварата Ренета е гост в новия епизод на подкаста „След Игрите“, който можете да гледате в NOVA PLAY, YouTube и Vbox7. Там тя разказва за отношенията си със Светлин от Дръзките, за контузията си и последствията от нея.

Утре екстремното риалити продължава с две елиминационни битки и племенен съвет за изгнаниците на Блатото, след който един от тях ще напусне предаването завинаги.

Гледайте новия епизод на “Игри на волята” в петък, 4 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.