Индийската сватба на Лиз Хърли
Индийската сватба на Лиз Хърли / netinfo

Сватбата на актрисата Елизабет Хърли и индийския милионер Арун Наяр е сред най-очакваните през тази година. Двамата са заедно вече 5 години. 3 март е датата, която Елизабет и Арун са избрали за своята сватбена церемония.

От доста време се говори за този брак. Първо г-н Наяр чакаше да получи развод, после пък Лиз започна да се дърпа, но най-накрая разбра, че би било голяма грешка да не обвърже живота си с такъв неземно....богат човек.

Дълго ще продължи сватбата на Елизабет Хърли. Първо тя ще каже „да” на индийския милионер Арун Наяр на церемония във Великобритания. После започват тържествата в Индия – родната държава на Наяр.

По време на сватбата във Великобритания, която най-вероятно ще се проведе някъде из графство Глостършир, Елизабет Хърли ще смени 13 рокли. Решила е да направи това, за да не обиди никого от многото приятели моделиери, които има. Всеки един от тях ще й направи по една рокля.

Облеклото за сватбата в Индия е далеч по-интересно. За нея актрисата ще облече традиционно индийско сари от розова коприна, чиято стойност е почти 8000 долара.

Традиционното индийско сари представлява плат, дълъг седем метра, който жените увиват около тялото си и премятат края му като шал през врата. Тази проста дреха се предлага в Индия в хиляди варианти по отношение на материята и цветовете. Продава се на най-мизерната сергия, и в най-скъпия магазин. Цените варират от няколко стотин, до няколко хиляди долара.

До мястото на сватбената церемония в Мумбай Хърли най-вероятно ще стигне качена на слон. Затова, според запознати, в момента тя тренира да пази равновесие върху гърба на животното. Актрисата усилено изучава и хинди, за да може по-добре да се разбира с някои от приятелите на бъдещия си съпруг.

Специални изисквания има към гостите на тържеството. Всички мъже трябва да са с тюрбани, а всички дами с индийско сари. Заради тези ограничения Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория отказаха да присъстват на сватбата. Всъщност Бекъмови неотдавна се скараха с Хърли. Причина за неразбирателството помежду им е бившата Пош спайс, която нарече в едно интервю уж приятелката си Лиз “най-голямата кучка в шоубизнеса”. Отттогава отношения между двете са доста обтегнати. И още: говори се, че на сватбата ще се появи бившият на актрисата Хю Грант.

Младоженецът

Твърде малко се знае за него. Арун Наяр е ужасно богат. Освен това, за да сключи брак с Елизабет Хърли трябваше да се разведе с досегашната си жена - италианска ексманекенка Валентина Педрони.

Кумовете

Чудни кумове си е избрала Лиз Хърли. Елтън Джон и неговият съпруг Дейвид Фърниш.

Сватбата на Елизабет Хърли и индиеца Арун Наяр се очаква да бъде едно от най-големите светски събития на годината. През 2007 ще има и още няколко звездни сватби. Били Зейн и Кели Брук най-после ще си кажат “да.”. Сватбата ще бъде в Гърция. Точната дата все още не е ясна. Не се знае и кога ще бъде сключен бракът между един от най-известните футболисти във Великобритания Стивън Джерард и приятелката му Алекс Къран.

Според слуховете не е изключено през тази година да станем свиделите и на сватбите на Принц Уилям и Кейт Мидълтън, Джей Зи и Бионсе, Брад Пит и Анджелина Джоли.