Херцогиня Кейт
Херцогиня Кейт / Gulliver/Getty Images
Кейт, съпругата на британския принц Уилям, започна вчера 24-часова обиколка във Великобритания за популяризиране на национално проучване за най-добрите начини за отглеждане на деца, съобщи Ройтерс.

Херцогинята на Кембридж даде началото на инициативата "Пет големи въпроса за децата на възраст под пет години" в Бирмингам, Централна Англия. В програмата й днес са включени срещи в Кардиф, в Лондон и в Съри.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ТУК

Херцогиня Кейт
Gulliver/Getty Images

Целта на проекта е британци от цялата страна да дадат мнението си за развитието на децата в най-ранна възраст. Проучването съдържа пет въпроса като "Какво според Вас е най-важно за децата, живеещи сега във Великобритания, за да бъдат щастливи като възрастни".

Резултатите ще са жизненоважен източник на информация и ще помогнат за постигане на трайна положителна промяна, се посочва в съобщение на двореца Кенсингтън.

Членовете на кралското семейство продължават да изпълняват официалните си ангажименти на фона на кризата, разразила се в монархията с решението на принц Хари и съпругата му Меган да се оттеглят и да заживеят финансово независими.

Принц Хари вчера пристигна в Канада при съпругата си Меган и сина им Арчи.

Херцогиня Кейт
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА