Хелоуин наближава и е време да помислим как ще се маскираме, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7 Ето някои идеи за костюми, които са вдъхновени от събитията през изминалата година.

Squid Game

Сериалът на Netflix, по който всички са луди, няма как да не окаже влияние и върху костюмите за Хелоуин. Дали ще заложите на костюм като на някой от играчите или на някой от охранилите, няма как да сбъркате. А защо не изберете дори образа на статуята убиец от първата игра в „Игра на калмари“.

Met Gala

Тази година имаше толкова много култови образи на това събитие, че идеи за хелоуин костюми не липсват. Дали ще заложите на костюм подобен на този на Ким Кардашиян или пък ще се увиете със завивка като рапарът Ейсап Роки, на Met Gala е пълно с идеи за нестандартни костюми.

COVID-19

Тази година можете да се спрете на визия като ковид ваксина или всичко свързано с вируса, определено можете да развихрите въображението си по тази тема.

Филмови герои


През изминалите месеци по кината излязоха някои култови заглавия. За Хелоуин може да изберете костюм на Круела или на герой от Marvel, а защо да не влезете и в образа на Венъм.

Хелоуин
iStock/Getty Images

Лил Нас Ех

Всеки музикален клип на изпълнителя може да послужи за вдъхновение, дори образът му на бременен мъж.

Ед Шийрън

Вампирският образ на изпълнителя от клипа към песента му „Bad Nabits” може да се постигне лесно, а резултатът ще е „уау“.

Хелоуин
iStock/Getty Images

Оливия Родриго

Една от най-новите музикални звезди може да ви послужи, като добър източник на идеи за хелоуин визия. Най-лесна и ефектна може да се окаже визията на изпълнителката от корицата на албума ѝ „Sour“.