Филмовият канал HBO съди PornHub заради порнопародии на един от най-успешните сериали на канала „Игра на тронове" (Game of Thrones). Оказва се, че PornHub има категория „Фентъзи", в която попадат порноверсии на един от най-популярните телевизионни сериали в историята. Там светът на огън и лед става... доста по-извратен. А със старта на новия сезон на „Игра на тронове", гледанията на видеа в PornHub са се увеличили с 370 процента.

Най-сексапилните красавици в Game of Thrones (ВИДЕО/СНИМКИ)

Не е никак изненадващо, че най-популярните герои в порноверсиите на сериала по поредицата „Песен за огън и лед" са именно сексапилните кралици Денерис Таргариен и Марджъри Тирел, и, разбира се, проститутката Шей, в чиято роля в истинския „Игра на тронове" влиза актрисата с опит в порното Сибел Кекили.

Създателите на "Игра на тронове" обещават да смекчат сцените със сексуално насилие

Интересното в случая е, че поредицата на HBO предлага доста голота и секс сцени. Миналата година актрисата Емилия Кларк, която играе ролята на Денерис Таргариен, призна, че сърцето й винаги се свивало заради голите сцени в „Игра на тронове". Поради тази причина младата актриса отказа повече да се съблича пред камера.

Брутална сцена от Game of Thrones взриви интернет

Сериалът „Игра на тронове" започна през 2011 година и вече се излъчва в над 200 държави. Това и любимият сериал на президента на САЩ Барак Обама.