Хари Потър е най-очакваният филм, Натали Портман е най-секси
Хари Потър е най-очакваният филм, Натали Портман е най-секси / снимка: Reuters

Първата част на последния филм за момчето-магьосник Хари Потър още е в кината и събира милиони от феновете, но те вече очакват последната част на филма.

"Хари Потър и даровете на смъртта 2" е най-очакваният филм за 2011 г. и сред двата пола, показва проучване на сайта за продажба на билети Fandango.com. Филмът, който ще се появи в кината през юли следващата година, е последният от успешната поредица, базирана на книгите на Джоан Роулинг. 26% от мъжете и 24% от жените са го определили като филма, който искат да гледат най-много.

Двата пола се различават за второто място, пише БГНЕС. Сред жените най-популярен се оказва поредната част на вампирския романс "Здрач", докато мъжете очакват с повече нетърпение "Последният ергенски запой 2".

Потребителите на Fandango.com определиха Натали Портман за най-секси дамата в киното, докато потребителките смятат за най-секси Пенелопе Круз. Двата пола са единодушни за това кой е най-секси актьорът - това е карибският пират Джони Деп.

Участниците в допитването, осъществено между 24 и 26 декември, определили Блейк Ливли като следващата голяма американска кино звезда. Мъжете избрали Сет Роджен и Камерън Диас ("Зеленият стършел") за най-неподходяща екранна двойка, а жените гласували за Адам Сандлър и Дженифър Анистън ("Жена на заем").