Въпреки че раздялата на Гуинет Полтроу и Крис Мартин е един от най-емблематичните холивудски разводи, оказва се, не знаем цялата история на края между двамата. В телевизионно интервю актрисата сподели, че разводът им е било "последното нещо", което е искала да се случи. 

"Научих толкова много от нещо, което беше последното на света, което исках да се случи", заяви актрисата в телевизионно интервю.
Полтроу и Мартин бяха женени в продължение на 11 г. Двамата се разведоха през 2014 г. Двамата имат две деца - Епъл на 15 г. и Моузес на 14. След раздялата им актрисата има още един брак, с телевизионен водещ, а гласът на Coldplay е във връзка с Дакота Джонсън. 

"Никога не бих искала да се разведа. Никога не бих била искала да бъда неженена с мъжа, който е баща на децата ми", заяви тя в типичния си стил. Въпреки това обаче раздялата я научила на много за самата себе си. Така разбрала от какъв мъж точно има нужда и вече, споделя, го е открила.

Изпепеляваща любов, развод и приятелство? Възможно е! (СНИМКИ)

За новия си мъж споделя, че е имала притеснения, тъй като той е човек, който държи на личното пространство - нещо, което когато си женен за световноизвестен актьор, може и да е трудно. 

Въпреки че Гуинет Полтроу и Крис Мартин са разделени, двамата поддържат добри отношения, дори приятелски. Нещо повече - тя и новият ѝ съпруг нерядко излизат на вечеря с Мартин и Дакота Джонсън.