Актрисата Гуинет Полтроу пусна своята поредица „The goop lab“ по Netflix, но резултатът далеч не е желан. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Всяка серия предлага близък поглед към фирмата на звездата GOOP и показва как тя и екипът ѝ изследват различни здравни теми, като женската сексуалност и студена терапия.

Саймън Стивънс, който е главен изпълнителен директор на британската Национална служба по здравеопазването заяви, че поредицата представлява риск за общественото здраве. Той обвини предаването, че разпространява невярна информация.

От компанията GOOP отговориха, че зрителите са наясно, че твърденията не се базират на медицински факти, а част от изследванията все още са в ранна фаза на проучване.

2000 долара за готварски курс с Гуинет Полтроу

Това не е първият път, когато компанията на Полтроу е обвинена в предоставяне на грешна информация. През 2018 г. GOOP пусна вагинални яйца, твърдейки, че те могат да лекуват депресия. Малко след пускането им на пазара, компанията бе принудена да ги изтегли и да плати 145 000 долара на недоволен потребител за неверни твърдения.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук