/ Gulliver/Getty Images
Гуинет Полтроу е „малко мъжкарана“ и предпочита да ходи без грим, когато не работи. Тя никога не е била „фенка на грима“, цитира думите й Контактмюзик.

47-годишната актриса предпочита да има чиста и свежа кожа и свързва ползването на козметика само с ходенето на работа.

Ограбиха магазин на Гуинет Полтроу в Ню Йорк

„Никога не съм била фенка на грима. Винаги предпочитам да бъда без грим. За мен гримирането винаги е означавало, че ще работя. Посещавах девическо училище и там не носехме грим. Не се обличахме специално. През прогимназията и гимназията гримът никога не стана част от рутината ми. И мисля, че част от това се дължи на факта, че винаги съм била малко мъжкарана. Харесва ми усещането да имам чиста кожа'', сподели тя.

Актрисата от "Железният човек" - която има 15-годишна дъщеря Епъл и 14-годишен син Моисей от бившия съпруг Крис Мартин смята, че идеите за красота са постигнали голям напредък през годините, защото все повече "типове тяло, цветове на кожата, на косата и култури са включени в този идеал'' днес, отколкото когато е била тийнейджърка.

Гуинет Полтроу не е загърбила холивудската си кариера (ВИДЕО)

''Когато бях в моите години на формиране на личността, идеалът за красота беше куклата Барби. Във времето, когато дъщеря ми беше в нейните години на формиране, това се промени значително“, каза Гуинет.

Към снимките има и обещание, че градинарите ще отговорят на всеки зададен въпрос по-късно в Twitter.
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС