Футболен фен към любимата: Липсваш ми както А група през зимната пауза
Футболен фен към любимата: Липсваш ми както А група през зимната пауза / netinfo
1000 футболни запалянковци се извиниха на половинките си
25994
1000 футболни запалянковци се извиниха на половинките си
  • 1000 футболни запалянковци се извиниха на половинките си

Той е фен на Арсенал и Лацио, от родните тимове силно подкрепя Левски, защото това бил отборът на народа. Харесва Мартин Петров и Тиери Анри. Той е Любомир Цветанов и не се срамува да признае на половинката си, че на 14 февруари ще бъде с другата своя голяма любов - футбола, а с приятелката си ще бъде цял живот.

Любомир е студент в Университета за национално и световно стопанство и е победителят в конкурс „Скъпа, обичам и футбола!", в който над 1000 футболни запалянковци се извиниха на половинките си.

Това също е начин да честитиш празника на любимата си.

В посланието-победител в конкурса се казва: „Скъпа моя, обичам те! Така, както обичам Арсенал и Лацио! Липсваш ми, както "А" група през зимната пауза! Желая те така силно, както Арсенал желаят Шампионската лига и както Гонзо желае да бие дузпа на Бате Борисов! Опияняваш ме така, както българска водка Юсеф Рабех и ирландско уиски Пол Гаскойн! Ти си по-страстна и от Вили Вуцов по време на мач! Без теб живот няма, както няма и Пловдив без Ботев! Когато си до мен, краката ми се разтреперват като на Ники Михайлов срещу Вердер! По-красива си от Бекъм и Роналдо и по-нежна от Алън Смит и Гути! Не мога без теб, както Иван Иванов без Иван Караджов! Обичам те - няма спор, но обичам и приятелите си, които ме чакат пред телевизора, обичам и студената си бира, обичам и футбола! Затова днес на 14 февруари ще съм с другата моя любов - футбола, а с теб ще бъда цял живот!"

За любовта на Любомир към футбола и приятните емоции по време на мач - чуйте в звуковия файл какво ни разказа той