Фронтменът на Velvet Revolver вилня в хотелска стая
Фронтменът на Velvet Revolver вилня в хотелска стая / http://sportsevents.net/events/images/velvet_revolver.jpg
Фронтменът на Velvet Revolver Скот Уийлънд и съпругата му са потрошили стаята си в хотел Бърбанк след голяма кавга този уикенд.

В момента собствениците на хотела смятат да заведат дело срещу семейство Уийлънд заради щетите, които са нанесени при инцидента, предаде БГНЕС.

Скот и съпругата му Мери са изпочупили часовниците, изтръгнали са телефоните от буксите им и са ги хвърляли, като са направили дори дупки в стените. След скандала между двамата върху спалното бельо дори е имало следи от кръв.

Проблемите започнали, след като Мери пристигнала в хотела в събота. Тогава двамата се скарали много сериозно пред очите на двете си деца, които били отведени от помощничката на Уийлънд. Тогава самият Скот излязъл и оставил Мери, която хвърляла разни неща из стаята.

Полицията е извикана, за да спре разправията. Не се споменава обаче дали Скот или съпругата му са пострадали при скандала. През 2001 година Скот Уийлънд беше признат за виновен по обвиненията за домашно насилие над Мери и беше поставен на изпитателен срок.