Моделът Джиджи Хадид се наслаждава на едни от най-красивите дни от живота си - тези на бременна жена в очакване на първото си детенце. То ще се появи през септември. 

В последно време тя се е отдала на своя страст - интериорния дизайн и заедно с майка си, Йоланда, са направили цялостно обзавеждане на апартамента на модела в Ню Йорк. Вижте още в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
Явно Джиджи Хадид е изключително горда с резултата, тъй като публикува снимки от апартамента, а това тя прави за първи път. "Прекарах цялата минала година, проектирайки моето мечтано място. Разбира се, всичко се случи точно преди карантината, но съм развълнувана за всички специални моменти, които преживяхме, докато го направим", пише тя в Instagram.
 
Виртуалната обиколка на дома на Джиджи Хадид започва с хола. Тук виждаме ексцентричен диван, на който са положени декоративни възглавнички на Жан-Пол Готие. На стените пък има произведения на изкуството, дело на Остин. Разгледайте снимки със стрелката вдясно:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(oldie) camera roll finds ! 💛 #stayhome

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Кухнята е истинска мечта за всяка домакиня, а на плота в средата пък виждаме купа с топки за билярд. Впечатляващи са и стъклата на шкафовете, зад които се вижда декорирана паста, дело отново на прочут художник.

Банята на апартамента е направо мечта - просторна, с много мрамор и топла светлина. Една от стените пък е декорирана с корици на списание New Yorker.

Цялостно апартаментът е направен с много вкус и със страшно много пари
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home 💛👩🏼‍🍳 dinner is served, friends !

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on