/ NOVA
Участниците се впускат в нови неподозирани предизвикателства
Риалити форматът „Един за друг“ продължава да изпитва силата на отношенията и съобразителността на двойките и тази седмица. След емоционалната раздяла с Валентина и Детелин, участниците ще се изправят пред нова порция неподозирани изпитания, за да докажат, че имат място на финала.

NOVA

Временни водачи в генералното класиране след първите приключения са Полина и Мохамед, а на дъното на класацията засега са Тина и Станимир. В новия епизод тази вечер участниците ще се убедят, че най-важна в една връзка е комуникацията. Дамите ще разберат доколко техните кавалери не само са ги чували, но и са слушали по време на връзките им. Нежните половинки ще трябва да залагат на успеха на партньорите си, но дали ще бъдат предпазливи, или ще рискуват всичко, гледайте в „Един за друг“ от 21:00 ч.

NOVA

Водещият Емо Чолаков ще зададе по три въпроса на всеки от мъжете, а грешният отговор ще бъде фатален за изключително специални и скъпи вещи на техните половинки. Животът на любими обувки със сантиментална стойност, бижута и дори булчинска рокля ще бъде поставен под въпрос, а оцеляването на предметите зависи изцяло от съобразителността на кавалерите.

NOVA

Ще се справят ли двойките с поставените им задачи, кой ще грабне победата и кой ще остане на дъното на класацията, не пропускайте в новите епизоди на предаването.

NOVA

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.