Драматична двойна елиминация остави племето на Старейшините без двама от техните войни. Собственичката на салон за красота Моника Николаева се контузи по време на елиминационната битка и не успя да продължи. Така номинираните от Амазонките - програмистът Момчил Василев и домакинята Теодора Маринова, трябваше да продължат да се борят срещу студентката по право Виктория Йорданова. Тя завърши последна и отпадна от “Игри на волята” 5.

Амазонките имаха още един повод за радост след завръщането на Момчил и Теодора. Към племето се присъедини Румен Радев, който след месец престой на Чистилището се срещна отново с любимата си Теодора Мудева.

При Гладиаторите коалицията между зъботехника Иван Рълев, шампионката по калистеника Цвети Станева и плувеца Радостин Кръстев започва да се пропуква. Тримата новодошли в племето могат да станат мишена на оригиналните членове на червените - Крум Апостолов, Даниел Димов и Калоян Митов.

В епизода в събота на Арената ще видим отново един от най-запомнящите се участници от “Игри на волята” - пожарникаря Димитър Морунов. Той ще се бори за място в сезон All Stars и ще се изправи срещу Венцислав Георгиев, претендент за участие в сезон 6. Гладиаторите ще трябва да заложат на един от двамата, а ако сбъркат, ще платят висока цена.

Не пропускайте “Игри на волята” в събота, 30 септември, от 21:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.