Димитър Рачков
Димитър Рачков / NOVA
Очарователните дами ще влязат в неочаквани предизвикателства в „С Рачков всичко е възможно“
Любимият водещ Димитър Рачков ще посрещне седем от най-красивите българки в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. В щурото забавление, което ще стартира тази неделя в 20:00 часа по NOVA, ще се впуснат Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска, Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите ще застане и един от най-забележителните гости на шоуто – актьорът Герасим Георгиев – Геро.

Красавиците и Геро ще се впуснат в десет игри и ще дадат всичко от себе си, за да демонстрират добри умения едновременно в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. Вики Терзийска и Лора Георгиева ще получат повече от сложна и изключително забавна задача. Двете ще трябва да се погрижат за бебе като го нахранят, изкъпят и преоблекат, докато Рачков контролира екстремната ситуация.

шоу
NOVA

В играта „Ти лети, лети“ ще бъде изпитана бързата и съобразителна мисъл на Алекс Богданска и Вики Терзийска. Моделът и певицата ще полетят чак до тавана на студиото, за да покажат, че красивите жени са безстрашни.

А накрая всички ще влязат в Лудата стая, която ще бъде преобразена в китна селска къща с двор. Тя ще се превърне във фон на новия конкурс за красота „Мис Имамбаялдъ Свят Интернешънъл“. Как ще се справят красавиците с влизането в различни роли под наклон в Лудата стая? Кой ще се представи най-добре в игрите? – разберете тази неделя в „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.

 
NOVA