Деп готов за четвърти филм от „Карибски пирати”
Деп готов за четвърти филм от „Карибски пирати” / netinfo

Ако всичко върви както трябва актьорът от “Карибски пирати” Джони Деп може да запее “Йо-хо-хо, дайте ми четвърта бутилка ром”.

Звездата от филма “Карибски пирати: На края на света” заяви за списание “Ентъртейнмънт Уикли”, че е готов за създаването на четвърти филм от поредицата, която е спечелила повече от 1,7 милиарда долара.

“Защо не? Ако излезем с история, в която разказваме за нещо абсурдно, смешно или напълно откачено”, каза той. Във филмите Деп играе ролята на пирата капитан Джак Спароу, известен с любовта си към приключенията.

Първият от филмите “Карибски пирати: Проклятието на черната перла” беше изненадващ хит през 2003 г., а миналогодишният “Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца” се превърна в блокбъстър.

Дебютът на новия филм “На края на света” е на 25 май и очакването е голямо. Артистите в него – Деп, Орландо Блум , Кийра Найтли и Кийт Ричардс от Ролинг Стоунс остават мълчаливи за неговия сюжет.

“Някой ме помоли да кажа нещо за характера си в третия филм, а аз му казах, че дори сценаристите не могат да го направят”, каза Орландо Блум за списанието. Деп похвали играта на Ричардс, който е в ролята на баща на Джак Спароу. “Беше неочаквано за мен, че той ще бъде толкова добър актьор”, сподели Деп. “Все едно беше гангстерът, който пристига в града, очарова всички жени, впечатлява всички мъже и след това изчезва”, добави той.