Виктория ще се изправи срещу Николай в решаващ дуел
Зрителите на NOVA станаха свидетели на едно от най-емблематичните изпитания в Hell’s Kitchen България, в което петимата шефс трябваше да разкодират шифъра на шеф Ангелов. Непосредствено след вечерята Оранжевите станаха двама, като Виктория застана до Николай.

В дневното предизвикателство Черните разгадаваха ключовите компоненти от ястието на шефа и готвиха перфектни копия на неговата чинията. Най-много точни попадения с продуктите имаше немската царица на дегустациите – Валентина, а оспорвания резултат постави началото на войната на голямото его между нея и Николай.

Hells Kitchen България

Ресторантът отвори врати, а в кухнята Николай успя да отвърне подобаващо на Валентина, като представи на шефа идея шедьовър за мини комплимент. С първите поръчки Черните започнаха да „изгарят“ един след друг и ядяха своите грешките в общежитието, докато котлоните не угаснаха напълно. Hell’s Kitchen се превърна в сладкарница и всички започнаха работа по десерта. Сред номинираните за пореден път беше Елена, но търпението на шефа към Виктория беше изчерпано и тя облече оранжевата престилка.

Hells Kitchen България

Шеф Ангелов ще венчае ли Виктория и Николай? Кой от Оранжевите ще си върне куртката? Кои ще са четиримата оцелели след вечерната резервация? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата