Едва ли преди месец Кристиан Костов си е представял, че ще посрещне 22-ия си рожден ден в София с брат си, а не в Москва с компания от приятели. Но войната на Русия с Украйна принуди певеца, а и още много руснаци да напуснат страната, пише каналът "Cool News" във vbox7.

"На 22 - объркан, но не съм сам! Благодаря на всички за вашите пожелания. Да празнувам днес, е странно", пише той под публикация в Instagram, а после говори и за събитията, които са го накарали да напусне Москва. "Заради всичко, което се случва в света в момента, знам, че нищо друго освен хората и да можеш да общуваш с тях няма значение. Не можеш да си купиш любов и щастие и едва сега го разбирам всичко това", казва още той.
 

Въпреки неосъществените планове рожденият ден на Кристиян Костов е бил приказен - близки хора, пролетно време и... алкохол. С това се похвали той на стори, като разказа и историята.

За закуска Кристиан, брат му и неговата жена са били в заведение, а когато друг клиент на заведението разбрал, че певецът е рожденик, го почерпил с цяла бутилка просеко.