Кристиан Костов е непредсказуем във всяко едно отношение. Наскоро десетки негови фенове искаха да го видят отново на "Евровизия", защото би класирал  страната ни доста напред. Е, за жалост ще се задоволим с друга песен тази година.

Не това обаче е основното сега, а новата метаморфоза на Кристиан. Певецът постна нови снимки в Instagram, от които става ясно, че е вече не е с черна коса, а с руса, пише каналът "Music Virals" във vbox7.
 

Феновете му одобряват промяната, но искат да знаят за какво е. Крис не е загатнал, че подготвя нов клип или фотосесия, но е напълно възможно промяната да е за негово лично удоволствие.

Кристиан, който е в Москва, зае открита позиция за войната в Украйна. Той осъди случващото се и каза, че е много притеснен от цялата ситуация. 

"Всички сме в шок, уплашени сме, не знаем какво да очакваме. Излизаме по улицата, правим митинги. Само първия ден има задържани над 1700 човека. Но има доста повече, за които не знаем. Хората тук са уплашени", коментира той пред "Събуди се".