Чантата издава характера
Чантата издава характера / BGNES, архив

Всички жени следят внимателно външния си вид, но никоя не може да отгатне какво мислят мъжете за новата им рокля или обувки. Ново проучване разкрива какво мнение си съставя силният пол според чантата на една жена.

Мъжете приемат, че почитателки на малки чантички от кожа или велур са капризни жени, които държат на бизнеса и кариерата. Силният пол очаква да намери вътре само мобилен телефон, червило и кредитна карта. Най-вероятно собственичките на такива чанти са на около 30 и са обвързани сериозно.

Малка чанта с дръжка говори за спретнато и подредено момиче на около 30, но свободна. Според мъжете вътре най-вероятно има предимно козметика.

Велурените модели издават бизнес нюх. Такива жени обичат да се открояват от общия стил и работят повече за забавление, отколкото за печалба, пише БГНЕС. Харесват да се отпускат с пътувания и хобита, но в същото време се отнасят сериозно към работата си.

Мъжете свързват големите чанти тип "торба" с младостта. Според тях собственички на такива чанти, особено в светли цветове, са на най-много 26 години. Не са обвързани и имат творческа професия като дизайнерка или танцьорка. Такива момичета очевидно не се придържат към строго определения стил и не обичат рутината.

Чанта с много ципове и джобове е подходяща за делови жени над 40 години. В нея мъжете очакват да намерят много малко грим, тъй като подобни жени са омъжени и не се интересуват от мнението на останалите. Доста вероятно е такива дами да си падат по културни събития и редовно да посещават изложби.