/ Gulliver/Getty Images
Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, съобщи АП.
 
"Благодарим на всички, който дойдоха в Уиндзор, и на тези, които ни следяха от Великобритания, Общността и света", написа кралското семейство в Twitter.
 

Благодарностите бяха разпространени късно вечерта, докато Хари и Меган бяха на частен прием, даван от баща му принц Чарлз.
 
Меган засия с втора ослепителна булчинска рокля (СНИМКИ/ВИДЕО)
 

Gulliver/Getty Images


Дворецът Кенсингтън не разпространи информация за него, но на снимките се вижда че Меган Маркъл, която вече е херцогиня на Съсекс, носи пръстен с голям аквамарин, принадлежал на майката на Хари, принцеса Даяна. На приема тя булката се появи и с втора рокля - отново бяла, но този път с голи рамене, дело на дизайнерката Стела Маккартни.
 

Повече от 6 млн. туита бяха пуснати в интернет за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл от 22.00 ч. по Гринуич в петък до 23.00ч. в събота, съобщи АФП. В деня на сватбата на по-големия брат на Хари - принц Уилям през 2011 г. броят им беше само 1 821 669.

Принц Хари подари на Меган пръстен от своята майка (СНИМКА)
 

Gulliver/Getty Images


Най-препращаният туит е на Меган Маркъл като тийнейджърка пред Бъкингамския дворец, заедно с нейна снимка от деня на сватбената церемония.
 

 

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук