/ Gulliver/Getty Images
Кралски особи и знаменитости уважиха сватбената церемония
Кралица Елизабет Втора пристигна за сватбата на принц Хари в лимоненожълта копринена рокля и манто в същия тон, съобщи АП. Тоалетът й е създаден от дизайнера Стюарт Парвин.

Гостите се изправиха на крака, когато кралицата и съпругът и принц Филип влязоха в храма.
 

Gulliver/Getty Images


Залозите за избора на Нейно Величество бяха за тоалет в син цвят. Синият цвят беше фаворит и според букмейкърите от Боунъскоудбетс, и според колегите им от "Ладброукс".

Вторият и третият най-вероятни цветове за събитието според букмейкърите от "Ладброукс" бяха розов и лилав, а според Боунъскоудбетс - кремав и зелен.
 

Gulliver/Getty Images


Любителите залагаха и на вероятността кралица Елизабет да се издокара в жълто. Нейно Величество избра тоалет и шапка в "слънчевия" цвят за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г.

Принц Хари и Меган си казаха „Да“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
 

Кралица Елизабет Втора сватба
Gulliver/Getty Images


Днес по обед принц Хари каза пред Кентърбърийския архиепископ, че приема Меган Маркъл за съпруга на бляскава церемония в храма "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък, предаде Ройтерс.

"Да" - отговори принц Хари на въпроса на Джъстин Уелби, духовен лидер на англиканската общност, дали приема Меган Маркъл за съпруга, "да я обича, утешава, уважава и защитава". Меган Маркъл също потвърди, че приема принц Хари за съпруг.

Кралица Елизабет Втора и нейните ярки тоалети (СНИМКИ)

 

Gulliver/Getty Images


Американската телевизионна водеща Опра Уинфри, футболната звезда Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, актьорът Джордж Клуни и съпругата му Амал бяха сред първите знаменитости, пристигнали в Уиндзорския замък за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Сред гостите са също сър Елтън Джон и Серина Уилямс.

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА