Моделът Бориса Тютюнджиева не обича да говори за личния си живот. Просто защото знае, че щастието обича тишината. Преди просто криеше любимия мъж с различни емоджита, стикери и прочее изображения. Оказва се, че това далеч не е единственото, което тя успя да скрие от последователите си. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Да, тя е бременна, при това в напреднала бременност, а по пръстените на ръката ѝ, както и на ръката, която докосва корема ѝ, виждаме, че вече е и омъжена.

"Любовта носи любов! Разполагам с всичко, което обичам и обичам всичко,с което разполагам. Нужно е само чисто сърце", написа тя под сензационния кадър. 
На снимката, видно, тя е с бяла рокля, което ни кара да размишляваме в посока на това, че снимката е от сватбения ден на модела.
 

Бориса Тютюнджиева се сгоди през 2018 г. във Флоренция. Само преди няколко седмици моделът отпразнува своя рожден ден. Впечатление прави, че по време на цялата си бременност тя е била и изключително активна в Instagram. Но нито една от снимките не издава тайната ѝ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как сте ?? 🐻

Публикация, споделена от BORISA TUTUNDJIEVA (@borisa_tutundjieva) на


Кариерата на Бориса започва през 2006 г., когато печели конкурса "Кралица на красотата". Същата година представя страната ни на международното събитие от "Кралица на красотата" в Китай. След това работата ѝ я отвежда в Италия, където става лице на популярни луксозни брандове.