/ NOVA
Червените и сините остават в миналото, а кулинарите ще се борят за място в топ 6
Зрелищна битка за дълго чаканите черни куртки очаква зрителите на Hell’s Kitchen. Тази вечер стартира нов етап в шоуто – червеният и синият отбор остават в миналото, а кулинарите ще трябва да заслужат мястото си в следващата фаза. Един от тях ще си тръгне на крачка от получаването на мечтаната черна куртка.

Цветомира, Станислав, Наталия, Асен, Кристиан, Виолета и Васил ще се впуснат в кулинарно предизвикателство, в което ще трябва да готвят нова версия на ястието, с което за първи път са се представили пред шеф Виктор Ангелов. След първата фаза най-добрите ще вземат черни куртки, а останалите пет ще се борят в ново кулинарно изпитание.

След като шеф Ангелов се раздели с един от участниците, великолепната шесторка ще се впусне в битка срещу отбора на звездите. Роксана, Къци Вапцаров, Виктория Капитонова, Емануел Июджи и Мирослава Профирова отново ще бъдат застрашени от елиминация при загуба от черните. Изпитанието пред кулинарите ще е да готвят с жабешки бутчета и змиорка, а играта за предимство тип „Страх“ ще предизвиква искрен смях у шеф Ангелов.

Финалът на Hell’s Kitchen e все по-близо и това ще проличи и тази вечер след тежки думи в Кухнята на Ада, които ще се превърнат в повод за ново разделение.

Гледай Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.