BIG Brother поставя Съквартирантите „под високо напрежение”
BIG Brother поставя Съквартирантите „под високо напрежение” / Нова тв

Тази вечер Съквартирантите отново ще трябва да се изправят пред решението кои да бъдат следващите номинирани. Дори и със съпътстващи конфликти, за групата в Къщата изборът става все по-труден. Въпреки това всеки един от участниците отново ще трябва да даде своите Номинации.

Тази вечер гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат изгоненият в понеделник Съквартирант Павел Чернев, Десислава Банова, режисьорът Андрей Слабаков и певицата Камелия Воче. Те ще дискутират събитията в Къщата от страна на участниците, както и на хората извън нея.

Седмичната Номинационна игра, подготвена от BIG Brother, ще бъде „под високо напрежение“. В ролята на капитани на двата отбора ще влязат противопоставилите се един на друг от началото на VIP Brother 2013 Мишо Шамара и Пламен. В отбора на Мишо ще влязат Тервел, Ваня, Станка, Ирина, Лияна, а Пламен ще избере Мариан, Мира, Стойко, Йоана и Златка. Всеки отбор ще бъде разделен на две групи, състоящи се от трима участници.

Те ще трябва да покажат колко всъщност държат на останалите Съквартиранти, като ги опазят от съприкосновение с електрически жици – част от Номинационната игра. При повече от 3 грешки за 30 секунди, някои от участниците ще понасят електрическо наказание

След трудна седмица с много лишения, Съквартирантите с нетърпение очакват новото разпределение на седмичния бюджет. Дали звездите отново ще получат меню от ориз, боб и картофи или BIG Brother ще сключи сделка с Ваня, Тервел и Стойко?

Кой отбор ще се справи по-хладнокръвно и кой ще заеме ролята на Глава на Къщата? Кой ще бъдат новите номинирани Съквартиранти? – всичко това, тази вечер от 20:00 ч. във VIP Brother 2013 по Нова ТВ.