Big Brother изгони от Къщата Джийсън Брад Люис
Big Brother изгони от Къщата Джийсън Брад Люис / снимка: Нова тв

Големият брат изгони завинаги от Къщата Джийсън Брад Люис заради непристойно поведение. В петък вечер вратите на звездния дом се затвориха завинаги за младежа от плевенското село Тръстеник. Любопитно е, че за първи път в историята на риалити формата съквартирант беше изгонен не чрез гласуване, а лично от Big Brother.

„Един от Съквартирантите прекали с действията си и беше изгонен от Къщата на Big Brother за непристойно поведение. Джийсън е ИЗГОНЕН от Къщата на Big Brother All Stars завинаги”, гласеше официалното съобщение от шоуто.

Джийсън започна да прави номера на своите съквартиранти още по време на първите дни от своя престой в къщата. Той се съюзи с Пенка, с която спретнаха различни интриги в къщата на Big Brother. Тяхната негативна енергия бе насочена най-вече срещу двете Златки. Златка Димитрова бе заклеймена като глупава и безинтересна, а на Златка Райкова те решиха да скрият гримовете и дрехите, за да не може тя да се конти пред огледалото.

Освен развръзката с изгонения съквартирант в поредния епизод на шоуто зрителите ще видят още как новата мисия „Камък, ножица, хартия”, която започна с примирие и привидно разбирателство, ще бъде отново саботирана. Този път главни действащи лица ще бъдат Киро Скалата и Пенка, които отново ще намерят свои причини, за да не доведат мисията докрай.

Джийсън Брад Люис е известен на зрителите със своето участие в миналия сезон на музикалния формат X factor. Тогава той бе един от финалистите в шоуто и се открои сред останалите с нетрадиционния си сценичен грим.