Мейтал Дохан и Ал Пачино
Мейтал Дохан и Ал Пачино / Gulliver/Getty Images
Мейтал Дохан и Ал Пачино се разделиха след двегодишна връзка, съобщи Контактмюзик.

Четиридесетгодишната израелска актриса потвърди, че се е разделила със звездата от филма "Ирландецът". Тя увери, че й е трудно да поддържа връзка със 79-годишния актьор, защото той е "много възрастен"."Трудно е да си с толкова възрастен мъж дори ако става дума за Ал Пачино. Възрастовата разлика е сериозен проблем. Опитвах се да го пренебрегна, но, честно казано, Пачино е възрастен. Така че дори с цялата ми любов, връзката ни не продължи", довери тя.

Ал Пачино падна на червения килим (СНИМКИ)
 

Запитана дали Пачино я е обсипал със скъпи подаръци по време на връзката им, тя отвърна: "Как да кажа любезно, че той не обича да пръска пари? Купувал ми е само цветя."

Ал Пачино иска да играе Хамлет
 

Ал Пачино наскоро разкри, че се подложил на терапия, за да се справи с внезапната слава, която му донесе ролята на Майкъл Корлеоне във филма "Кръстникът" от 1972 г., и че продължил да посещава психотерапевт, тъй като през въпросното десетилетие популярността му нараснала след участието му във филмите "Серпико", "Кръстникът 2", в който отново е в образа на Майкъл Корлеоне, и "Кучешки следобед".
 

Той отбеляза, че посещенията при психотерапевт са били важна част от живота му за 25-годишен период.

Мейтал Дохан и Ал Пачино
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук