Хедър Локлиър е обвинена в осем дребни престъпления, сред които за нанасяне на телесна повреда на полицай
Хедър Локлиър е обвинена в осем дребни престъпления, сред които за нанасяне на телесна повреда на полицай / Gulliver/Getty Images
Актрисата Хедър Локлиър, която е обвинена в осем дребни престъпления, не протестира обвиненията и ще трябва да излежи присъдата си – 30 дни в заведение за психично здраве, съобщава TMZ.
 
Едно от обвиненията е за нанасяне на телесна повреда на полицай. Съдията реши, че подходящата присъда е 30 дни в заведение за психично здраве. Това означава, че актрисата трябва да се подложи доброволно на 30-дневното лечение, в противен случай би могла да изтърпи присъда в затвора.

Арестуваха актрисата Хедър Локлиър за домашно насилие
  Източници, свързани с Хедър, съобщиха, че тя е искала да поеме отговорност за това, което е направила и иска да получи помощ, за да избегне подобни проблеми в бъдеще. Освен това актрисата ще бъде в 3-годишна пробация. Поучила е заповед да не притежава оръжие и да не употребява непредписани лекарства или алкохол. Според решението на съдията Хедър трябва да се включи в програма за лечение до 6 септември тази година.
 
Хедър Локлиър, която преди това е била омъжена за китариста на „Бон Джоуви” Ричи Самбора, се прочу с ролята си на Сами Джо Карингтън в телевизионното шоу „Династията“ през 80-те години на миналия век. По-късно тя се появи в телевизионната полицейска драма „Ти Джей Хукър” и в сериала „Шеметен град”, за което два пъти е била номинирана за награда „Златен глобус”.

Обвиниха в побой холивудската актриса Хедър Локлиър
 
И още:

Любовните триъгълници на Холивуд


Дениз Ричардс и Ричи Самбора отново заедно

Лейди Гага хвали Чарли Шийн за смелостта му

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС