Не всичко е такова, каквото изглежда – особено в Холивуд. Много от любимите ни актьори изглеждат много по-млади, отколкото са, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето пет известни звезди, които ще ви смаят с възрастта си:

Хенри Кавил

От Вещерът до Супермен, Хенри Кавил редовно се превъплъщава в героични персонажи, които грабват сърцата на милиони фенове. Има защо, освен с актьорска игра, той впечатлява и с невероятната си физика. Не знаем дали се дължи само на добри гени или пък на усилени тренировки, но е факт – актьорът изобщо не изглежда на 39.
 

Сам Хюгън

Като говорим за всеобщи любимци, няма как да не споменем и Сам Хюгън, познат ни още като Джейми от предаването Outlander. Ролята и излъчването на Сам може да са на млад мъж, но в действителност актьорът е на 42 – факт, който със сигурност разочарова хиляди тийн фенки.
 

Лили Колинс

Познаваме Лили Колинс от мегауспешния сериал „Емили в Париж“ по Netflix, където тя играе едноимената главна героиня. Макар в шоуто Емили да е на около двайсет и няколко години, самата Лили всъщност е на 33. Актрисата обаче е толкова убедителна в ролята на своеволна и объркана млада дама, че никога не бихме познали!
 

Томас Броди-Сангстър

Много от нас помнят Томас Броди-Сангстър от култовата комедия „Наистина любов“ (излязла през 2003), където играе малко момче, лудо влюбено в своя съученичка. Почти две десетилетия по-късно, той още има същото младежко излъчване – нищо, че вече е на 32!
 

Аманда Сейфрид

От излезлия през 2008 мюзикъл „Мама Мия“ досега, Аманда Сейфрид си е все същата - смайващо красива и изпълнена с младежко обаяние. Актрисата вече е на 36, но спокойно би могла да изиграе колежанка… което и прави в новия си проект, сериала The Dropout!