Студените дни тепърва предстоят и освен за топлите връхни дрешки бихме могли да помислим и за аксесоарите, които не само ще ни пазят от вятъра и минусовите температури, но и ще разнообразят гардероба ни с малко цвят и неподправеност.

Разнообразието от шалове е изключително голямо и спрямо материята, формата, кройката и идеята как да го носите можете да постигнете най-различни визии.

Това ни доказва и новото видео от каната Natali's Beauty, което ни дава ценни идеи и вдъхновения как да използваме различните шалове по цели 30 начина.

Ако се спрете на обемен дълъг шал, той ще бъде прекрасното допълнение към визията ви за за разходки в студените дни, за офиса и ежедневието като цяло.

Шалът - модерният аксесоар за всички сезони и поводи

Ако пък се спрете на красив ефирен шал, решен в коприна, например, бихте могли да използвате за елегантна наметка върху голите рамене на официална вечеря или събитие.

Електрически шал ще ни грее през зимата

И още идеи с шалове - модетното пончо се настани трайно в гардероба ни за есен-зима 2016/17, затова не пропускайте да се сдобиете с този аксесоар и да го ползвате по най-различни начини, включително и като жилетка в комбинация с колан.

Как да си изплетем шал само с пръсти?

Красивото фишу пък можете да завържете както красиво около врата, така и наместо диадема, което ще придаде малко по-различна, но много красива визия.

А как да връзвате различни шалове по цели 30 различни начина - не пропускайте отговора във видеото горе