Тори Харт
Тори Харт / netinfo
18-годишната Тори Харт пие мляко от бебешко шише, цоца биберон, носи памперси и гука като бебе. Тя е влюбена в сексуалния жанр ADBL (Adult Baby Diaper Lovers) – хора, които се възбуждат от памперси и партньори, правещи се на бебета, разказва вестник „Метро”, цитиран от NOVA.
 
За Тори това не е просто сексуална игра. Тя твърди, че това е и начин да се справи с депресията и безпокойството, както и хранителните си проблеми, връщайки си детството, което е загубила заради сексуално малтретиране.

Ранното полово съзряване води до депресия
 
Тя твърди, че е сексуално малтретирана като младо момиче и никога не е имала истинско детство. Тори вярва, че сега, когато се прави на бебе, ще си върне това, което е загубила.
 
Тя си има и помощник – „детегледачка”, която често играе ролята и на родител, сменяйки памперсите на Тори. Всъщност „детегледачката” е мъж, който кара Тори да седи в ъгъла и да изпълнява наказания, когато е непослушна. Когато „слуша” я награждава със сладкиши.

Тори Харт
netinfo

Тори се превъплъщава в дете от 1 до 10-годишна възраст, но най-често в 3-годишно. Тя споделя превъплъщенията си в социалната мрежа Инстаграм, където има хиляди последователи.
 
„Цялата идея е да се подчиня на някой, който да поеме отговорност за доброто ми”, казва тя. „Когато съм със сексуален партньор го питам дали може да правя така и какво мога да обличам”, разказва Тори. „Говоря с бебешкия си глас, рева когато съм разстроена и пълзя”, казва девойката.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
Нова тв