Приянка Чопра е на мнение, че индийските актьори се затрудняват да пробият в Холивуд, съобщи Контактмюзик.

Красавицата от филма "Спасители на плажа" е известна както в САЩ, така и в родината си Индия. Приянка обаче увери, че за боливудските актриси е трудно да станат знаменитости в САЩ заради стереотипите, които ги обграждат.

Зрелищното пристигане на Приянка Чопра в Ню Йорк (СНИМКИ)

"С тези стереотипи трябва непрестанно да се бориш“, довери актрисата. „Смятам, че на това може да бъде сложен край посредством намесата на образовани хора, които да видят индийски актьори в значими филми. Така ще докажем, че можем да се справим с предизвикателствата".

Агент на ФБР, спасителка на плажа и секси любимка на публиката (ВИДЕО)

Приянка Чопра
Guliver/Getty Images

Според 34-годишната Чопра, развлекателната индустрия се нуждае от по-голямо разнообразие. "Когато в даден вид бизнес има търсене, винаги ще има и предлагане“, каза тя. „Дори публиката и потребителите в развлекателната индустрия искат да виждат различни хора в значими филми, а не единствено даден тип актьори или хора, които изглеждат по определен начин".

Най-блестящите дами на Златен глобус (СНИМКИ/ВИДЕО)

Приянка, която партнира на Зак Ефрон и Дуейн "Скалата" Джонсън в новия филм "Спасители на плажа", поясни, че е важно да се променят западните стереотипи за индийската филмова индустрия. "Сега се осъзнава, че Боливуд е голяма филмова индустрия, но стереотипите все още съществуват", отбеляза тя.

И още:

Индийската перла Приянка Чопра (СНИМКИ)

Старите и новите лица от „Спасители на плажа“ на едно място  (СНИМКИ)

Никол Кидман отново е модна икона, Приянка Чопра - с моден пробив
БТА