Само преди броени дни започна Сезон 4 на най-екстремното риалити предаване у нас „Игри на волята“, а вече имаме първи елиминиран участник от отбора на Безстрашните. Красивата Илина вече не е част от битката за голямата победа, но пък дори за миг не съжалява, че успяла да се докосне до това приключение.

Ето какво сподели блондинката пред VBOX7.COM за краткия си престой в риалити формата и как това изживяване се е отразило на живота ѝ след него.

Ти си първият участник, напуснал Сезон 4 на най-екстремното риалити предаване у нас „Игри на волята“. Какво не ти достигна, за да продължиш по-напред в състезанието?

За съжаление не ми достигна късмет. Второто нещо, което не ми достигна, е умението ми да си мълча и да се съгласявам с мнозинството. Смятам, че лоша шега ми изигра фактът, че си отстоявах мнението и позицията. Не влязох в женска коалиция и естествено бях на пангара.

Очакваше ли да си тръгнеш толкова бързо от играта?

Ако трябва да си призная, изобщо не очаквах да си тръгна толкова бързо от играта. Мисля, че съм доста по-адаптивна и можех да покажа още много качества - както чисто човешки черти в характера ми, така и физическите си възможности. Моите залози бяха, че със сигурност ще стигна до средата на предаването, така че това ми дойде малко като гръм от ясно небе, но всяко зло за добро. Взела съм си поуки и изводи. За в бъдеще грешките, които съм допуснала, няма да ги допускам, което смятам, че е най-важното и това ще си остане едно незабравимо изживяване и като цяло се надявам да ми донесе позитивизъм.

Има ли нещо, за което съжаляваш, че не си направила за малкото време в „Игри на волята“?

Съжалявам, че не се отпуснах толкова бързо. Една седмица в предаването е много малък период, за да покажеш всичко от себе си, но в такъв тип риалити формат нямаш толкова време да се адаптираш. Сега вече го осъзнах това. Смятам, че можех да покажа и друга страна от характера си, със сигурност не съм толкова сериозна и обрана. Имам и доста забавни страни, но се надявам да ги покажа някъде другаде.

Какво мислиш за основаването на коалиции?

Смятам, че във всяко едно предаване се сформират коалиции, въпреки че победителят е един. Аз осъзнавам, че за да стигнеш напред до един етап в играта, трябва да играеш в коалиция. Според мен за да играеш в коалиция, трябва да бъде с хора, които ти допадат и хора, които смяташ, че са те докоснали по някакъв начин. Аз лично не бих играла с хора, които са на различен полюс от мен само и само да стигна напред в играта. Смятам, че е много по-важно да имаш чест и достойнство, отколкото да направя всичко на всяка цена, за да стигна малко по-напред.

Успя ли да се сприятелиш с някого от твоето племе на Безстрашните?

Да, сприятелих се с някои от участниците. Към днешна дата смятам, че с всички съм в добри взаимоотношения - на някои, разбира се, симпатизирам повече, на някои по-малко. Към днешна дата симпатизирам много на Лефтеров, на Фифо. Не искам да прозвучи сякаш  симпатизирам само на мъже, но това са фактите в момента.

Най-трудният ти момент в Игрите?

Най-трудният ми момент може би е Съветът. Повечето хора си мислят, че физическата част е най-трудна. Аз лично очаквах да е една идея по-лесна, но ако трябва направя съревнование между физическата и психологическата част, определено психологическата взема превес, защото когато си на съвет и чуеш неща за себе си, с които не си съгласен, определено ти действат на психиката и на емоционалното състояние. За мен това беше наистина труден момент и го приех лично - особено заради нещата, за които смятам, че бяха правилни.

Как се справи с малкото избор на храна?

Аз не съм имала проблеми с храната, въпреки че в реалния живот си хапвам доста от всичко, но за толкова кратък период от време не съм мога да усетя липсата на нещо. Все пак бяхме на стопанството и там имахме някаква храна. На мен лично ми беше окей. Хората, които са на друга територия или впоследствие в играта, ако мине малко повече време, със сигурност усещат доста по-голяма липса.

Научи ли нещо ново за себе си?

Не бих казала, че съм научила много нови неща за себе си. Затвърдих част от мнението ми, което смятам, че е доста положително, защото аз знаех, че бих си отстоявала мнението и позицията, но не знаех дали съм достатъчно смела да го направя, въпреки че бих била отхвърлена от мнозинството. Уверих се, че съм смела, така че племето на Безстрашните си беше точно попадение. Евентуално за в бъдеще бих се старала да се отпускам малко по-бързо и да се адаптирам.

Кое твое качество превъзхождаше другите участници в предаването?

Смятам, че бях деликатна и толерантна и въпреки че си изразявах мнението, не прекрачвах граници. Не минавам на личностна основа, не бих обидила никого с личностни характеристики. По-скоро бих си казала доводите по интелигентен начин - колкото и да не звучи скромно.

Доволна ли си от представянето си в Игрите?

Доволна съм от представянето си, защото бях себе си и наистина знам, че това звучи като клише, но в момента не бих се хванала за нещо, което бих променила. Ако трябва да върна времето назад, абсолютно по същия начин ще си изиграя играта. Смятам, че така трябва да се правят такъв тип риалити формати, защото ако евентуално бях влязла в някаква игра, после щях да съжалявам, че хората са видели някакъв фалшив образ от мен и ще ми е кофти, а в момента или са ме харесали, или не, но това съм си аз. Просто съжалявам, че не останах още малко.

Участието ти в Игрите отрази ли се на живота ти извън шоуто?

Към момента участието ми не се е отразило по никакъв начин, продължавам да имам същото ежедневие, но със сигурност има малко по-голям интерес от хората. Получавам различни съобщения, но не мога да скрия, че това ми харесва, повечето са положителни. За момента не съм изпитала някакъв хейт, за което съм много благодарна на всички. Чисто битово към ежедневие всичко си е едно към едно.

Нещото, което най-много ти липсваше от външния свят бе?

За една седмица не мога да каже, че нещо ми е липсвало супер много. Аз съм влязла в това предаване с ясната цел и желание да участвам. Така че би било малко несериозно да кажа нещо за липсата на храна, липсата на приятели и така нататък. Искала съм да го направя, направила съм го. Тогава бях фокусирана само върху играта и не ми е липсвало нищо конкретно.
vbox7