Виктория Пенелова блесна с изключителни физически умения по време на кастинг битките на "Игри на волята" 5 и водеше Михаела почти през цялото време, но накрая не успя да я победи.

Тя обаче спечели сърцата на зрителите и феновете на едноименното риалити. Виктория всъщност е въздушен акробат и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра.

Какво сподели тя за чувството да стъпиш на Арената за първи път и възнамерява ли да се върне в сезон 6, вижте в интервюто:

Какво не ти достигна в битката срещу Михаела?

Това, което не ми достигна в битката срещу Михаела е може би малко повече спокойствие на Дракона, тъй като нейното топче стоеше в една позиция, докато моето постоянно се шляеше наляво-надясно. Може би това е, което ме спъна.

Засегна ли те това, че Амазонките подкрепяха Михаела?

Това, че Амазонките постоянно подкрепяха Михаела, по-скоро ме дърпаше напред, отколкото назад, тъй като за мен това някой друг да вярва в опонента ми, ми дава повече спортна злоба и амбиция да им докажа, че те грешат.

Какво беше чувството да стъпиш на Арената?

Чувството да стъпя на Арената беше неописуемо и със сигурност аз ще искам да се върна в шести сезон, за да поправя грешката си.

Ще се запишеш ли отново за участие?

Отново ще се запиша за участие в "Игри на волята". И този път ще гледам да не бъда с това оранжево екипче, а да бъда от племената.

Смяташ ли, че ще спечелиш?

Ще спечеля, да! Със сигурност!
 
NOVA