Възстановяват движението по Околовръстния път
Възстановяват движението по Околовръстния път / netinfo

От 4.30 ч. на 15 септември се възстановява движението на превозни средства по Околовръстния път между бул. "Черни връх" и ул. "Бистришко шосе", съобщи пресцентърът на Столичната община. Остава да важи забраната за движение на товарни автомобили с допустима максимална маса над 10 т. От 15 септември се възстановява и нормалния маршрут на движение на автобусите по 111-та и 112-та линии.

От 4.30 ч. на 16 септември до 24.00 ч на 15 октомври се забранява влизането на превозни средства по бул. "Симеоновско шосе" между ул."Проф. Иван Странски" и ул."Босилек". Забраната се налага във връзка с реконструкция на преминаващия под бул. "Симеоновско шосе" магистрален водопровод към обект "СОП-Южна дъга - бул. "Сименовско шосе"- бул."България".

От 4.30 ч. на 15 септември до 4.30 ч. на 15 октомври се закрива автобусна линия 67.

От 4.30 на 15 септември до 4.30 ч. на 15 октомври се променят маршрутите на автобусни линии с номера 68, 69 и 70 като началната и крайната им станция става автостанция "Хладилника". Автобусите ще се движат от автостанцията по бул. "Черни връх", ул. "Папрат", ул. "Захари Зограф", ул."Симеоновска", бул. "Симеоновско шосе" до началото на с. Бистрица и по обичайните си маршрути оттам.

Автобусна линия с номер 68 А и маршрут от автостанция "Дървеница" - кв. "Бункера" ще пътува с една допълнителна кола.

Автобусите от линии 68, 69 и 70 ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променените участъци на маршрутите.