Слави Трифонов
Слави Трифонов / БГНЕС
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново повтори, че ИТН няма да подкрепят нито първия, нито втория мандат. Той влезе в задочен спор с Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" и Георги Свиленски от БСП.

"Гледах новините на БНТ. В тях журналист зададе въпрос на Лена Бориславова от ПП и на Георги Свиленски от БСП - каква според тях ще е коалицията във следващото правителство, което ще управлява България? Лена Бориславова твърдо отговори, че ще е ИТН заедно с ГЕРБ и ДПС. Георги Свиленски каза нещо подобно. Тъй като “фейсбукът” си е мой и мога, от време на време, да го ползвам за лични цели, ето днес е такъв ден и сега ще кажа нещо лично", посочва той.

Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ и втория мандат на ДПС

"Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията", коментира още лидерът на ИТН.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня