Променят маршрутите на няколко автобусни линии в столицата
Променят маршрутите на няколко автобусни линии в столицата / netinfo

Поради ремонтни работи по бул. "Първа българска армия" между ул."Малашевска" и ул. "Резбарска" до 04.30 ч. на 12 юни е променен маршрутът на автобусна линия "100", съобщиха от пресцентъра на Столичната компания за градски транспорт.

Aвтобусите ще се движат от ул. "Макгахан" по ул. "Резбарска",ул. "Градинарска", ул. "Владайска река", ул. "К. Стоилов", ул. "Козлодуй", ул."Каменоделска" и по бул. "Първа българска армия" по маршрута си. В променения участък автобусите ще спират на всички автобусни спирки по обичайния си маршрут, както на ул. "Каменоделска" на трамвайната спирка "Централен гробищен парк" /в посока бул. "Първа българска армия"/, на ул."Каменоделска" /на временна спирка на 30 м след трамвайна спирка "Католически гробищен парк" в посока хладилен завод/, на ул. "Каменоделска" /на спирка на 30 м преди спиркоуказателя/.

Поради образувало се свлачище и пропадане на пътното платно на пътя за село Бистрица през кв."Бункера" са променени маршрутите на автобусни линии "68", "69" и "70" , където има ремонти.

До 24.00 ч. на 12 юни ще бъде променен частично и маршрутът на автобусна линия "260" в кв. "Горна баня". Автобусите ще се движат от ул. "Урал" по ул. "Планиница", ул. "Христо Стефчов" и по маршрута до крайна станция "Кв. Горна баня". В обратната посока маршрутът не се променя.