Полицията намери трупа на издирвания Присиян от Шумен
Полицията намери трупа на издирвания Присиян от Шумен / снимка: Пресцентър на МВР-Шумен
Намериха убит 11-годишния Присиян от Шумен
44491
Намериха убит 11-годишния Присиян от Шумен
  • Намериха убит 11-годишния Присиян от Шумен

Обявеният за издирване 11-годишен Присиян Ивов Иванов от Шумен е намерен убит, съобщиха от полицията. Тялото на детето е било открито в сградата на недовършения Търговски дом, който се намира между ул. „Цар Освободител” и ул. „Казанджийска”, в близост до къща-музей „Панчо Владигеров” в града.

Полицаите намерили момчето около 18.30 ч. вчера. По тялото и врата му имало прободни рани. Назначена е аутопсия.

Вече има и заподозрян за убийството на 11-годишното дете. „Той е задържан и в момента работим с него”, заяви директорът на шуменската полиция комисар Любомир Христов. По информация на Дарик е арестуван 21-годишен младеж, който се познавал с жертвата.

Дарик научи още, че младият мъж е страдал от психично заболяване и е посещавал Дневния център за деца и възрастни с увреждания „Слънчев лъч” в града.

Сигналът за изчезналото дете бе подаден малко след полунощ на 5 септември на телефон 112 от майка му Стефка Владимирова. Тя сигнализирала след като синът й не се прибрал вкъщи след игра в района на Новата поликлиника в Шумен.

Пред полицаите жената обяснила, че около 17.00 ч. на 4 септември момчето оставила детето да играе на детска площадка. Уговорили се около 22.00 ч. той да се прибере в квартирата им. След като не се върнал обаче, тя го потърсила на мобилния му телефон, но момчето не отговорило на обажданията и жената подала сигнал на телефон 112.


Присиян е най-малкото от четирите деца на Стефка Владимирова.

Полицията намери трупа на издирвания Присиян от Шумен
netinfo

(Снимка на мястото, където е открит трупът на 11-годишния Присиян)

Други новини от Шумен