Полицейска акция се провежда в Пловдив
Полицейска акция се провежда в Пловдив / снимкa: Sofia Photo Agency

Специализирана полицейска операция се провежда в Пловдив. По два различни случая работят в момента от полицията и прокуратурата в града.

Разкрито е убийството на 20-годишно момиче, изчезнало през октомври миналата година в Пловдив. Това съобщи за агенция „Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Криминалистите от Пловдив са успели да установят извършителя, който е направил самопризнания. Всички процесуално-следствени действия водят до неговата съпричастност за убийството. Мотивът е свързан с любовен триъгълник, съобщи вътрешният министър.

Тялото на момичето е намерено днес. Мястото е посочено от убиеца.

Специализирана полицейска акция тече в пловдивския квартал „Христо  Смирненски", съобщи за Дарик шефът на полицията комисар Тодор Чонов. Той уточни, че към момента са задържани четирима души за притежание на голяма сума фалшиви пари и цигари без бандерол. 

Акцията е започнала около 20.00 часа и тече и в момента. Очаква се да бъдат задържани още хора. В операцията участват служители на ГД „БОП" и се провежда под ръководството на Пловдивската окръжна прокуратура.