Поли Генова се прибра в България след големия финал на Евровизия, на който страната ни се класира на четвърто място и сподели радостта си и впечатленията си от конкурса, съобщава Нова телевизия.

Невероятен успех: 4-то място за България на Евровизия, победител е Украйна (ВИДЕО)

„Това е началото на един нов път - пътят на музикантите от България извън България" , заяви тя.

„За мен това е най-добрата "Евровизия" правена досега. Шведите се представиха прекрасно, сцената и екипът бяха невероятно. Всичко беше на много високо световно ниво. Според мен това беше повратен момент, в който конкурсът от европейски стана глобален", каза Поли на специална пресконференция на Летище София.

Поли Генова напълни очите на зрителите със светлинно шоу (ВИДЕО)

"Всички ме караха да ги уча частта от песента на български език", сподели тя.

Поли Генова Чувствахме се на върха на щастието
netinfo
„Чувствахме се на върха на щастието и това най-вероятно се е усетило от хората пред екраните и дори от хората, гледайки онлайн. Енергията, която идва от очите, енергията, която самият артист дава, присъствието на сцената - това може да го дадеш само ако се чувстваш добре на сцената, а ние се чувствахме прекрасно", сподели Поли.

Поли разказа и за срещата си с Джъстин Тимбърлейк. „Чувствах се като дете, видяло най-големия си идол. Когато на генералната репетиция, той изскочи при всички изпълнители, аз започнах да крещя", призна тя. 

Поли Генова Чувствахме се на върха на щастието
netinfo

Украйна ликува с победа на певицата Джамала на Евровизия (ВИДЕО)

Поли коментира и победителя в конкурса. „Песента на Джамала беше много интересна. Тя съпреживяваше всичко, което се случваше на сцената. Джамала е много добър артист, тя е популярна в страната си, постигнала е много", заяви тя.

"Не трябва да забравяме, че съединението прави силата. В такива моменти можем да сме много силни заедно и да постигаме много", убедена е Поли.

снимки: БГНЕС

Novanews.bg