/ netinfo
Спортният директор на ПФК "Лудогорец" Методи Томанов финализира успешно преговорите с Димитър Димитров и специалистът, работил за последно в Иртиш (Павлодар), поема шесткратните шампиони, съобщи официалният сайт на Лудогорец.
 
Треньорски рокади и в Лудогорец (ВИДЕО)

Димитров бе определен за наставник на тима след разговори с още няколко именити треньори от България и чужбина. Роденият през 1959 г. в Бургас специалист пристига в Разград в понеделник - 14 август, когато ще бъде официално представен пред медиите на стадион "Лудогорец Арена". Вечерта в 20.00 ч. Димитър Димитров ще проведе първа тренировка с шампионите на клубната база, добавя още сайтът.

Още по време на мача за Суперкупата на България между "Лудогорец" и "Ботев" се заговори, че Херо ще смени Георги Дерменджиев.

Дерменджиев: Това беше последният ми мач
 
Междувременно Димитров се раздели с ръководения от него казахстански Иртиш.
 
ВИЖТЕ отблизо новия сектор на "Лудогорец Арена"в Gong.bg

Димитър Димитров започва кариерата си на треньор в "Нефтохимик" през 1985 г., където 12 години води различни формации. През 1997 г. поема "Литекс", а година по-късно е назначен за национален селекционер на България. Именно под негово ръководство "лъвовете" постигат един от най-престижните резултати в историята си.
Gong.bg