/ DarikNews.bg
Младежът, наръган в тролей през май, пострада при сбиване в школо
97944
Младежът, наръган в тролей през май, пострада при сбиване в школо
  • Младежът, наръган в тролей през май, пострада при сбиване в школо
Ученици се сбиха в столичното спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ в "Младост". Десетокласник нанесъл удар в лицето на ученик в 12-ти клас, дошъл за връчването на дипломите. От удара потекла кръв от носа му, откаран е в болница и по-късно е освободен, разказа директорът на училището Васил Вутев.

Младеж пострада при сбиване със съученик

Пострадалият е момчето, което в средата на май беше прободено с нож в тролей,
защото направил забележка на деца, че замърсяват.

Мъж наръга младеж в тролей в София

Директорът Васил Вутев го описва като конфликтна личност и според него, самият младеж е провокирал удара от другия ученик. Абитуриентът се появил и разменил реплики с ученик от десети клас. "Той е започнал някакъв разговор със заплахи, че неговата приятелка ще бъде изнасилена. Конфликтна личност, не го оправдавам", каза директорът. В резултат десетокласникът, който е борец и е доста едър го удря и на 19-годишният младеж му потича кръв от носа, допълни той.

Пуснаха под домашен арест мъжа, намушкал младеж в тролей в София

Веднага извикали охраната и медицинската сестра на училището и се обадили в Бърза помощ и в полицията, съобщено е и на родителите. Младежът бил откаран в болница „Св. Анна“, където е прегледан и освободен, разказва още директорът. По думите му десетокласникът не е участвал друг път в сбивания, но за това провинение ще бъде наказан. Координационният съвет за психически и физически тормоз в школото ще разгледа случая и ще предложи наказание на педагогическия съвет, който ще заседава на 27 юни, каза директорът.

С него ще работят и служителите в Детската педагогическа стая.